مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی شهرداری سیرجان خبر داد:
کشتارگاه صنعتی دام شهرداری سیرجان در روز عید قربان فعال است
مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری سیرجان گفت: کشتارگاه صنعتی دام شهرداری سیرجان به منظور ذبح بهداشتی و شرعی دام در روز عید سعید قربان فعال است.
محمدحسین قاسمینژاد افزود: کشتارگاه صنعتی دام شهرداری سیرجان از ابتدای صبح جمعه، روز عید سعید قربان با حضور دامپزشک، بازرس بهداشتی و ناظر شرعی آماده ارائه خدمات به شهروندان گرامی خواهد بود.
وی ادامه داد: با توجه به اوضاع کرونا در سطح کشور، به خصوص وضعیت قرمز سیرجان و با عنایت ویژه شهردار محترم، کشتارگاه صنعتی در وضعیت مطلوبی قرار دارد و روزانه با توزیع رایگان ماسک، دستکش و روپوش در بین مراجعین، قصابان، سلاخها و پرسنل کشتارگاه سعی در رعایت کلیه پروتکلهای بهداشتی دارد و همچنین با ایجاد تونل ویژه ضد عفونی کلیه ورود و خروج افراد از این طریق انجام میشود.
مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری در همین زمینه تصریح کرد: در بازدید مدیران کل سازمان دامپزشکی استان کرمان که چندی پیش به طور سرزده از مجموعه کشتارگاه صورت گرفت، تمامی بازدیدکنندگان از وضعیت بهداشتی کشتارگاه و فعالیتهایی که در زمینه مبارزه با بیماریها به خصوص تب کریمه کنگو و کرونا صورت گرفته بود، ابراز رضایت نموده و مسئولین کشتارگاه را مورد تحسین قرار دادند.
قاسمینژاد با اشاره به شیوع بیماری تب کریمه کنگو گفت: سال گذشته با توجه ویژه شهردار محترم و اختصاص بودجه در این زمینه، بزرگترین مجموعه پیشسردکن استان با هزینهای بالغ بر 20 میلیارد ریال در کشتارگاه صنعتی دام شهرداری سیرجان افتتاح شد که با نگهداری دام به مدت 24 ساعت در این دستگاه مشکل بیماری تب کریمه کنگو به کلی مرتفع گردیده و گوشت سالم و عاری از هرگونه بیماری به دست شهروندان میرسد.
وی همچنین با اشاره به رفع مشکلات موجود در کشتارگاه عنوان کرد: تا کنون بسیاری از مشکلات کشتارگاه خصوصا در بحث بهداشت عمومی رفع گردیده که میتوان به عنوان مهمترین آنها به مسئله نصب دستگاه ضد عفونی آب شرب و رفع مشکلات بهداشتی آغلهای دام اشاره کرد که اهمیت ویژهای در حوزه بهداشت مجموعه داشته است.
مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآوردههای کشاورزی از مردم خواست با توجه به شیوع بیماریهای مختلف حتما دام خود را از طریق کشتارگاه و به صورت کاملا بهداشتی قربانی کنند تا خدای نکرده دچار بیماریهای مختلف، خصوصا بیماریهای مشترک بین دام و انسان نشوند.